YouTube

  • DOLAR
    %0,16
  • EURO
    %-0,16
  • ALTIN
    %0,25
  • BIST
    %0,14
Milletvekillerinden, Milli Eğitim Müdürüne ziyaret

Milletvekillerinden, Milli Eğitim Müdürüne ziyaret

Kırşehir Milletvekilleri Abdullah Çalışkan ve Muzaffer Arslan’a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Eğitim konusunun önemine değinen Milletvekili Abdullah Çalışkan, eğitime en çok bütçe ayıran hükümet olduklarını, ülkede büyük bir eğitim seferberliğinin başlatıldığını söyledi
31102012cicekdagimebDerslik ve okul sayısındaki artış, eğitimin modern ve her türlü teknik imkan sağlanarak verilmesi için ciddi çalışmaların yürütüldüğünü vurgulayan Çalışkan, eğitim kalitesinde çıtanın her geçen gün yükseldiğini kaydetti.
Kırşehir ve ilçelerinde eğitim alanında ciddi çalışmaların ve yatırımların yapıldığını ifade eden Çalışkan, “Eğitim en önemsediğimiz konuların başında gelmektedir. İyi eğitim almış nesillerin yetişmesi için her türlü imkan seferber edilmektedir. Eğitim konusunda herkesin üzerine görevler düşmekte, el birlikteliğiyle eğitim alanında daha büyük atılımlar yapmalıyız” dedi.
Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan, ziyaretten dolayı AK Parti Kırşehir Milletvekilleri Abdullah Çalışkan ve Muzaffer Arslan’a teşekkür etti.
Haber:Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji