YouTube

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %-0,07
  • ALTIN
    %-0,03
  • BIST
    %0,36
Minar “Yozgat’ın çehresi değişecek”

Minar “Yozgat’ın çehresi değişecek”

AK Parti Yozgat Milletvekili adayı İskender Minar, seçim çalışmaları kapsamında memleketi Yozgat’ın Yerköy ilçesini ziyaret etti.
Minar, AK Parti Yozgat İl Başkanı Celal Köse ve İlçe Başkanı Aziz Başak ile Yerköy esnafını tek tek ziyaret etti.
Vatandaşlarla da bir araya gelen İskender Minar, Yerköylü hemşehrilerinden AK Parti’ye desteklerinin devamını istedi.
Minar, Yerköy Belediyesi ve Yerköy TÜGVA tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. İftar sonrası da AK Parti İlçe Başkanı Aziz Başak, ilçe yönetimi ve il genel meclisi üyeleri Osman Biçer ve Tayfun Demirel ile esnaf ziyaretlerine devam ederek gençlerle bir araya geldi.
VAKİT TÜRKİYE  VAKTİ
“Bizleri samimiyetle karşılayan ve hayırlı olsun dileklerini ileten bütün Yerköylü hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” diyen AK Parti Yozgat Milletvekili Adayı Minar, Vakit Türkiye Vakti, Vakit Yozgat Vakti diyerek yola çıktıklarını söyledi.
AK Parti iktidarı döneminde Yozgat ve ilçelerinin önemli hizmetler aldığını vurgulayan Minar, sağlıktan, tarıma, ekonomiden ulaşıma birçok alanda önemli yatırımların yapıldığına dikkati çekti.
YOZGAT’IN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK
Bozok Üniversitesi, Yozgat Havalanı ve Yozgat Şehir Hastanesi’nin Yozgat’ın çehresini değiştiren önemli Ak Parti hizmetleri olduğunu vurgulayan Minar, yakında hizmete girecek hızlı tren, havalanı projesi ile yapımı tamamlanan duble yollarla aradaki mesafelerin, özlemlerin sona ereceğini, gurbet kavramının da ulaşımdaki gelişmelerle ortadan kalkacağını kaydetti.
4 VEKİL DE TBMM’DE OLACAK
Yozgat’ta Ak Parti adayları olarak TBMM’ye 4 milletvekili ile gitmek için bütün kapıları çalacaklarını, köy köy, ilçe ilçe seçmenleri ziyaret edeceklerini vurgulayan Minar, “AK Parti adayı olarak vatandaşlarımız bizleri büyük bir tevccüh ile karşılıyor.
İnşallah, Cumhur ittifakı adayımız, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a oransal olarak en çok oyu Yozgat’tan çıkarmak istiyoruz. TBMM’ye de 4 Milletvekili ile gitmek en büyük hedefimiz. Bu kutlu yürüyüşte bugüne kadar AK Parti’mizi yalnız bırakmayan hemşehrilerimize teşekkür ederim” diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji