YouTube

  • DOLAR
    %0,07
  • EURO
    %0,47
  • ALTIN
    %0,19
  • BIST
    %0,80
Minik Adımlar Kreşi ve Gündüz Bakım Evi‘ açıldı

Minik Adımlar Kreşi ve Gündüz Bakım Evi‘ açıldı

31102016kres
,Yerköy ilçemizde ‘’Minik Adımlar Kreşi ve Gündüz Bakım Evi‘’ilçe halkına hizmet vermeye başladı.
Ayanoğlu Mahallesi, Çopraşık Sokak Namık Kemal İlköğretim okulu arkasında hizmete açılan Minik Adımlar Kreşi ve Gündüz Bakım Evi deneyimli kadrosu ile Yerköylülere hizmet vermeye başladı.
Minik Adımlar Kreşi ve Gündüz Bakım Evi sorumlu müdürü Elif Gül Yılmaz, çocuklara paylaşımcı ve güven veren bir eğitimi amaçladıklarını söyledi.
Çocuklara iyi bir eğitim sunabilmek için deneyimli ekiplerce eğitim verildiğini ifade eden Yılmaz, “Yerköy ilçemize yeni açmış olduğumuz ‘Minik Adımlar Kreşi ve Gündüz Bakım Evi hemşerimizin hizmetine açmış bulunmaktayız. Kreş ve Gündüz bakım evimizde çocuklarımızın sağlıkları bizler için çok değerlidir. Kreşimizde çocuklarımızın eğitiminde kullandığımız materyaller özenle seçilmiş olup kesinlikle kanserojen maddeler içermemektedir. Kreşimizde, parmak boyaları, simler ve verdiğimiz etkinlik sepetleri ve İngilizce eğitim materyalleri ile birlikte çocukların eğitimine katkıda bulunuyoruz. Hikaye etkinlikleri ve sanat etkinliklerinde de çocuklara paylaşımcı ve güven veren bir eğitim veriyoruz. Bu ortamda çocuklarla beraber olmaktan mutluluk duyacağız.” dedi.
Yılmaz, Minik Adımlar Kreşi ve Gündüz Bakım Evinde, 25 ay ve 66 ay çocuk bakımının yapıldığının altını çizdi.
kres-1 kres-2 kres-3 kres-4 kres-5

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji