YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Müftülük Hastalara Gül Dağıttı

Müftülük Hastalara Gül Dağıttı

Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Yerköy İlçe Müftülüğünde görevli,  Din Görevlileri Yerköy Devlet Hastanesinde gül dağıttı
19042013drgulYerköy’de Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Yerköy İlçe Müftülüğü, Yerköy Devlet Hastanesi İdari personele ve hastalara gül dağıttı.
Yerköy İlçe Müftüsü Ahmet İkbal Aydın, hastane personeline ve yatan hastalara Kutlu Doğum Haftası’nı kutlayarak bir süre sohbet etti.
Konu hakkında açıklama yapan Müftü Aydın, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Yerköy İlçe Müftülüğü, Yerköy’de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ve okulların “Kutlu Doğum Haftasını” için çeşitli programların hazırlandığını ifade etti.
Aydın, “İlçemizde, 15 Nisan tarihi itibari ile başlamış olduğumuz kutlu doğum haftasında, Peygamberimiz (SAV) olan karşı heyecanımızı daha fazla göstermek için yeni bir kararla Yerköy’de diğer sivil toplum kuruluşlarıyla beraber haftanın her gününe bir program sığdırmak suretiyle “Kutlu Doğum” haftamızı zenginleştirdik.
Peygamber Efendimiz, rahmet, sevgi, hoşgörü ve adalet gibi erdemli değerleri kişiliğine sahip olması yanı sıra, hayatı boyunca insanları doğruluğa, iyiliğe yardımlaşmaya teşvik etmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle, içerisinde bulunduğumuz Kutlu Doğum Haftasının Yerköylü vatandaşlarımıza ve İslam alemine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji