YouTube

  • DOLAR
    %0,27
  • EURO
    %-0,02
  • ALTIN
    %1,31
  • BIST
    %3,10
Muhammed Emre Dinç için sahne alan ‘Kadındır adım’ tiyatro beğeni topladı

Muhammed Emre Dinç için sahne alan ‘Kadındır adım’ tiyatro beğeni topladı

Yerköy ilçemizde Osteomiyelit (kemik iltihabı) hastalığı nedeniyle 2007 ve 2013 yıllarında iki ayağını da kaybeden ağrıya duyarsızlık sendromu hastalığı sonucu parmaklarını yiyerek vücudunun çeşitli yerlerinde kalıcı hasarlar bırakan 20 yaşındaki Muhammed Emre Dinç için Cumhuriyet Halk Partisi Yerköy İlçe Başkanlığı tarafından ‘Kadındır adım’ adlı tiyatro gösterisi sahnelendi.
CHP Yerköy İlçe Başkanı Hakan Uyar, 2007-2013 yıllarında yakalandığı kemik iltihabı hastalığı nedeniyle iki ayağını kaybeden 20 yaşındaki Muhammed Emre Dinç’in hastalığının tedavisi için ilçeye bu tiyatro gösterisini getirdiklerini söyledi.
Satılan biletlerin ücretinin tamamını Muhammed Emre Dinç’in hastalığı için harcanacağını ifade eden Uyar, şu ifadelerde bulundu:
“İlçemiz Gültepe Mahallesinde oturan 20 yaşındaki kardeşimiz Muhammet Emre Dinç kronik osteomiyelit (Kemik iltihabi) ve ‘ağrıya duyarsızlık sendromu’ hastalığına karşı yaşam mücadelesi vermektedir. Muhammed Emre Dinç kardeşimiz, 2013 yılından bu yana tekerlekli sandalyeye mahkum ve yürüyemeyen bir kardeşimizdir. O günden bu yana annesi evlerine sırtında indirip sırtında çıkartıyor. Okuluna götürüyor, özel eğitime gidiyor. Kısacası anne Dudu Dinç, kendini hayatımı çocuklarına adadı. Her şeyi çocukları için çabalıyor. Bizlerde CHP Yerköy İlçe Başkanlığı olarak üzerimize düşen gerekli girişimleri yapmak istedik ve böyle bir tiyatro gösterisini ilçemize getirerek tüm biletlerin ücretlerini kardeşimiz Muhammed Emre Dinç’e bağışlıyoruz” dedi.
Yerköy Adalet Meslek Yüksek Okulunda sahnelenen oyuna, Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, Kale Seramik Sosyal ve İdari İşler Müdürü Ekrem Demirarslan, CHP Yerköy İlçe Başkanı Hakan Uyar, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda tiyatro severler yoğun ilgi gösterdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji