YouTube

  • DOLAR
    %0,38
  • EURO
    %0,06
  • ALTIN
    %0,49
  • BIST
    %-0,06
Muhtar köylüleri, korona virüsü aşısına getirirken kendi korona oldu

Muhtar köylüleri, korona virüsü aşısına getirirken kendi korona oldu

Kayadibi Köyü Muhtarı Veli Turhan, köyde bulunan yaşlı vatandaşları aşı için Yerköy ilçemize getirip götürdüğü sırada korona virüsüne yakalandığını, herkesin daha dikkatli olması konusunda uyardı.

Yerköy ilçemize bağlı Kayadabi köyü muhtarı Veli Turhan, Türkiye genelinde korona virüsü için aşılama yapılmaya başlanması ile birlikte köyde bulunan ve yalnız yaşayanları ve aileleri aşı yaptırmak için ilçede bulunan sağlık ocaklarına ve Yerköy Devlet Hastanesine getirip götürdüğü sırada korona virüsüne yakalandığını söyledi.

Aşı takvimine göre köylüleri ara ara sağlık merkezlerine ve devlet hastanesine getirdiğini ifadeden eden Muhtar Veli Turhan, gazetemize şu açıklamalarda bulundu:

“Korona virüsü ile mücadele için başlatılan aşılama çalışmasının başlaması ile birlikte bende Kayadibi köyü muhtarı olarak, köyümüzde bulunan gerek yaşlılarımız olsun, gerekse diğer köy sakinlerimizi aşı takvimlerine göre Yerköy ilçemizde bulunan çeşitli sağlık ocakları ve devlet hastanesine getirerek aşılarını yaptırıyorum. Köyümüzde bulunan yaşlıları ve diğer aileleri getirip götürdüğüm sırada ailemle birlikte korona virüsüne yakalandım. Ailemle birlikte karantina sürecimiz boyunca zor bir süreç atlattık. Bu süreçte sağlıklı yaşamanın ne olduğunu bir kez daha anlamış bulunmaktayız. Bu zor bir süreç bunun bilincimdeyim bu yüzden tüm vatandaşlarımız korona virüsü ile mücadelede daha dikkatli olmaları gerekmektedir.”dedi.

Bu kötü günlerin geçeceğinin altını çizen Muhtar Veli Turhan, maske, mesafe ve hijyen konusunda vatandaşların daha dikkatli olmaları gerektiğinin altını çizdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji