YouTube

  • DOLAR
    %0,19
  • EURO
    %-0,16
  • ALTIN
    %0,04
  • BIST
    %2,24
Muhtarlar Afrin için dilekçe verdi

Muhtarlar Afrin için dilekçe verdi

14022018muhtarlar
Yerköy ilçe Mahalle muhtarları ve bir grup vatandaşı, TSK tarafından başlatılan Afrin’deki ‘Zeytin Dalı Harekatı’na gönüllü asker olarak katılmak için askerlik şubesine dilekçe verdi.
Haşim Kılıç mahalle muhtarı, Tahsin Kılıçlı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından başlatılan Afrin’deki ‘Zeytin Dalı Harekatı’na gönüllü asker olarak katılmak için askerlik şubesine giderek dilekçe verdiklerini söyledi.
Askere gitmek ve savaşmak için hazır olduklarını belirten Tahsin Kılıçlı, “Türk Silahlı Kuvvetlerimizin başlatmış olduğu Zeytin Dalı Operasyonu’nda Suriye’de bulunan değerli askerlerimiz silahlı kuvvetlerimizde bulunan değerli evlatlarımız için şu an birlik içerisinde olmak istiyoruz. Gönül isterdi ki bizler de şu an Suriye’de olalım. Fakat ne kadar orada değilsek de gönlümüz, dualarımızla onlarla birlikteyiz. Hepimiz ellerimizde dilekçelerimizle askerlik şubesine başvurmaktayız” dedi.
Muhtarlar ve beraberindeki grup, moral ve destek ziyareti sonrasında yanlarında getirdikleri Kuran’ı Kerim, Türk Bayrak ve dilekçeleri Yerköy Askerlik Şubesi Baskani Üsteğmen Kamil Erbek’e takdim ettiler.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji