YouTube

  • DOLAR
    %-0,05
  • EURO
    %-0,22
  • ALTIN
    %-0,23
  • BIST
    %0,80
Muhtarlardan hayırlı olsun ziyareti

Muhtarlardan hayırlı olsun ziyareti

Yerköy Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Ersoy ve ilçede görev yapan muhtarlar, ilçeye yeni atanan Emniyet Müdürü Erdal Tepe’yi makamında ziyaret ederek çalışmalarında başarılar dilediler.
04092013mudmuhKöy ve mahalle muhtarları, Yerköy ilçe emniyet müdürlüğü görevine ataması gerçekleşen Erdal Tepe’yi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundular.
Ziyarette konuşan Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Ersoy, “Öncelikle Yerköy ilçemizdeki yeni görevinizde ve çalışmalarınızda tüm muhtarlarımız adına başarılar diliyoruz. Biz muhtarlar olarak her zaman emniyetimizin yapacağı çalışmalarda ellerinden gelen desteği gösterecektir” dedi.
Emniyet Müdürü Tepe ise, muhtarlara teşekkür ederek şunları söyledi: “Sayın başkan ve muhtarlarımızın nazik ziyaretinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Emniyet güçlerimizle muhtarlarımızın koordineli şekilde çalışması hepimizin iş yükünü azaltacağına inanıyorum. İlçemizde muhtarlarımızla, emniyet arasındaki dayanışmayı en iyi şekilde sürdürme gayreti içinde olacağız ”şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji