YouTube

  • DOLAR
    %0,16
  • EURO
    %-0,02
  • ALTIN
    %0,25
  • BIST
    %0,18
Muhtarlardan hayırlı olsun ziyareti

Muhtarlardan hayırlı olsun ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Aslan Bozkurt’a, Yerköy Muhtarlar Derneğinden hayırlı olsun ziyareti.
03022012mhpMHP Yerköy İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi’nde ilçe başkanlığına seçilen Aslan Bozkurt’a, Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Ersoy ve mahalle muhtarları “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundular.
22 Ocak 2012 tarihinde gerçekleştirilen Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı Olağan Kongresinde ikinci kez İlçe Başkanlığına seçilen Aslan Bozkurt’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Ersoy ve mahalle muhtarları, MHP Yerköy İlçe Başkanlığına ikinci kez seçilen Bozkurt’a ilçe başkanlığı görevinde başarılar diledi.
MHP Yerköy İlçe Başkanlığı seçiminde tekrar ilçe başkanı olan Aslan Bozkurt’ta, Yerköy Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Ersoy ve mahalle muhtarlarına hayırlı olsun ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduğunu belirterek şu ifadelerde bulundu.
Bozkurt, “22 Ocak 2012 tarihinde gerçekleşen seçimde Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı seçiminde, birlik ve beraberlik sergileyen ve seçim boyunca bizleri gerek partililerimiz gerekse, mahalle ve köylerimizden kongremizi takip etmeye gelen köy muhtalarıma buradan selamla saygıyla minnettarlığımı sunmak istiyorum.
Ülkücü camia olarak tekrar başkanlığa layık görülmem beni onure etmiştir. MHP İlçe Başkanı olarak bundan sonraki zaman sürecinde gerek siz muhtarlarım olsun gerekse Yerköy ilçe halkımız olsun şunu bilmelidirler ki, Milliyetçi Hareket Partisi Yerköy İlçe Teşkilatı olarak ve Genel Başkan Yardımcım ve Yozgat Milletvekilim Sadir Durmaz Beyle birlikte, gerek Yerköy ilçemizde olsun gerekse Türkiye Büyük Millet Meclisinde olsun Yerköy ve Yerköylülerin hakkını her zaman savunacağız, ilçe halkımızın her zaman yanında yer almak için elimizden gelen tüm çaba ve gayretleri sunacağız, “dedi.
MHP İlçe Başkanı Bozkurt, ziyaretlerinden dolayı muhtarlara teşekkür ederek Yerköy’ün gelişmesine yönelik çalışmaları birlik beraberlik içerisinde olacaklarını kaydetti.
Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. hayırlı olsun başkanım, İnş. kongrede birinci çıktığınız gibi, yerel seçimdede mhp olarak birinci çıkarsınız…

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji