YouTube

  • DOLAR
    %0,24
  • EURO
    %0,00
  • ALTIN
    %1,15
  • BIST
    %3,10
Mulla Koç’a devlet kucak açtı

Mulla Koç’a devlet kucak açtı

Yerköy’de eşinden ayrıldıktan sonra sahipsizlik ve bakımsızlık yüzünden boş bir dükkanda seyyar tezgahı üzerinde yaşamaya başlayan ve ciddi sağlık problemleri olan adama devlet kucak açtı.
22022011mullakocYerköy Gazetemizin gündeme getirdiği Yerköylü Mulla Koç’un dramı yankı buldu. Eşinden ayrıldıktan sonra çocuklarından da ayrı kalan, bakımsızlık yüzünden bacaklarında ciddi yaralar oluşan 61 yaşındaki Koç’un tedavi ve bakımı için Yozgat Valiliği girişimde bulundu.
Vali Necati Şentürk’ün talimatı ile harekete geçen Yerköy Kaymakamlığı, Koç’u kaldığı soğuk dükkandan alarak Yerköy Devlet Hastanesi’nde tedavisini başlattı. Burada ilk tetkikleri ve tedavisi yapılan Koç’un Ankara’ya sevk edildiği öğrenildi.
Eşinden ayrıldıktan sonra ilçedeki boş bir dükkanda sağlıksız koşullarda yaşam mücadelesi veren Mulla Koç’un dramına duyarsız kalmayan Yozgat Valiliği, gönderdiği sosyal hizmet elamanları ile inceleme başlattı. Koç’un ilk etapta tedavisinin yaptırılacağı daha sonra barınma ve diğer ihtiyaçlarının sağlanacağı bildirildi.
Haber : Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji