YouTube

  • DOLAR
    %0,24
  • EURO
    %-0,14
  • ALTIN
    %1,05
  • BIST
    %2,62
Murat Koçsoy’a ziyaret

Murat Koçsoy’a ziyaret

Adalet Meslek Yüksek Okulu Müdürü Murat Koçsoy’a, Gazetemiz Sayfa Editörü Ferhat Kayhan’dan ve Yerköy Şehit Aileleri Derneği Başkanı ve TRT Temsilcisi Ahmet Kepir’den ziyaret.
29092011ziyaretGazetemiz Sayfa Editörü Ferhat Kayhan’dan ve Yerköy Şehit Aileleri Derneği başkanı ve TRT Temsilcisi Ahmet Kepir, Adalet Meslek Yüksek Okulu Müdürü Murat Koçsoy’u makamında ziyaret ederek 2011-2012 eğitim ve öğretim yılında başarılar diledi.
Gerçekleşen ziyarette, Adalet Meslek Yüksek Okulu Müdürü Murat Koçsoy, “Yerköy ilçe olarak eğitim ve öğretime çok müsait bir konumdadır. 2010 yılında 47 öğrencimiz bulunmakta iken 2011-2012 eğitim yılında 46 öğrencimiz kayıt yaptırmıştır.
Bu yıl öğrenci sayımız toplamda 93 olarak artmıştır. Artan öğrenci sayımıza paralel olarak yeni bölüm ve derslikler kuruyoruz. Hedefimiz artan öğrenci sayısıyla birlikte sorunun suz bir eğitim için çalışmalarımız başlamıştır.” dedi.
Ziyarette, Yerköy Şehit Aileleri Derneği başkanı ve TRT Temsilcisi Ahmet Kepir, Gerek Şehit Aileleri Derneği olarak gerekse TRT Muhabiri olarak, Gazetemiz Sayfa Editör Ferhat Kayhan ise Yerköy Gazetesi olarak her zaman yanlarında olacaklarını ifade ettiler.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji