YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
“Müzik Şöleni” için hazırlıklar başladı

“Müzik Şöleni” için hazırlıklar başladı

Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz ve Müzik öğretmenleri bir araya geldi.
12032013muzikİlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Yavuz, ilçemizdeki branş öğretmenleriyle yaptığı toplantıları aralıksız devam ediyor.
Yerköy Öğretmen Evi Toplantı salonunda Müzik öğretmenleri ve Anadolu Öğretmen Lisesi Edebiyat Öğretmeni Oktay Akraz ile bir araya gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz “ Yerköy ilçemizde, sosyal ve kültürel etkinlikler maalesef yok denecek kadar az. İlçemizin öğretimdeki başarıları ortadadır. İlimiz genelinde SBS ve YGS sınavlarındaki başarılarda Sorgun’dan sonra ikinci sırada Yerköy’ümüz vardır.
Ama bu, gençlerimizin kötü alışkanlıklara ve sapkınlık derecesine varan olumsuz ortamlara yönelmelerine engel olmuyor maalesef ki. Bunun temel sebebi de hepimizin bildiği üzere, ilçemizde ne bir tiyatro ne bir sinema ne bir kültür etkinliği ne de başka etkinlikler var maalesef.
Hal böyle olunca da gençlik, enerjisini ister istemez farklı ve kötü alanlara yöneltiyor. Bizim bu toplantılardaki esas amaçlarımızdan birisi de, özellikle sizlerle bir araya gelerek ilçemizde hemen her alanda bir sosyal ve kültürel etkinlik sergileyerek gençlerimizi oralara yönlendirmek.
Bu hususta sizlerden de bir türkü gecesi düzenlemenizi istiyorum. Böylece öğrencilerimize müzik, spor, tiyatro gibi faaliyetleri sevdirebilir ve onların kötü alışkanlıklar peşine düşmelerine engel olabiliriz. Bunun için de okullarımızdaki bu alanlarda başarılı olan öğrencilerimizi belirleyip onları çalıştırarak programlarımıza ortak ederiz ve diğer öğrencilere de örnek olmalarını sağlamış oluruz.” dedi.
Toplantıda Nisan ayı içerisinde bir “Müzik Şöleni” düzenlenmesine karar verilirken. Nisan ayı içinde Gerçekleşecek olan Müzik Şöleni için gerekli çalıştırma ve prova yapma kararları alındı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji