YouTube

  • DOLAR
    %0,14
  • EURO
    %0,09
  • ALTIN
    %1,22
  • BIST
    %-0,18
Narkotim ekipleri Yerköy'de hızlı başladı

Narkotim ekipleri Yerköy'de hızlı başladı

Yozgat Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kurulan ve suçun önleyici birim olarak görev yapan Narkotim ekipleri kısa sürede yürüttüğü başarılı çalışmalarla dikkat çekmeye başladı. Ekipler, zehir satan ve kullananların korkulu rüyası oldu.
201507041044250Narkotim ekipleri il merkezi ve ilçelerde gerçekleştirdiği ayrı çalışmalarda uyuşturucu madde satan ve kullanan şahısları suçüstü yakaladı.
İlk operasyon kent merkezinde Sivas Caddesi üzerinde 4 şahsın bulunduğu bir araca oldu. Araç içerisinde bir şahsın yarı baygın vaziyette olduğunu gören ekipler, çalışma neticesinde şahsın sentetik bonzai maddesi kullandığını tespit etti. 2 şahısa uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçundan, şahıslara uyuşturucu madde verdiği tespit edilen araçta bulunan diğer 2 şahısa ise uyuşturucu madde ticareti yapma suçu kapsamında işlem yaptı.
İLÇELERDE DE BOŞ DURMUYORLAR
İlçelerde de mücadelesini sürdüren ekipler Yerköy’de metruk bina içerisinde iki şahısı üzerlerinde 2 gram esrar maddesi ile yakaladı. Ekipler söz konusu esrar maddesinin satışını gerçekleştiren şahıs veya şahıslara yönelik çalışma başlatarak aynı gün şahsı yakalayıp, hakkında uyuşturucu madde ticareti yapma suçu ile ilgili hazırlanan dosya ile birlikte Yerköy Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk etti.
Narkotim ekiplerinin yaptığı diğer operasyonlar şöyle gerçekleşti:
– Park içerisinde bulunan 4 şahsın kontrolü esnasında yere atılmış vaziyette 12 paket halinde 1,53 gram esrar maddesi ele geçirilmiş, toplam 4 şahısa “Kullanmak İçin Uyuşturucu Madde satın almak, bulundurmak ve kullanmak suçu” kapsamında işlem yapılarak alınan ifadelerinin akabinde salıverildi.
– Yenidoğan Mahallesi Alparslan Türkeş Parkı içerisinde durumundan şüphelenilen 3 şahsın kimlik kontrolleri akabinde yapılan üst aramalarında 50 gram sentetik (bonzai) maddesi ele geçirilerek, toplam 3 şahısa “Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve kullanmak” suçu kapsamında işlem yapılarak alınan ifadelerinin akabinde salıverildi.
– Rüzgarlı Caddesi üzerinde durumundan şüphelenilen içerisinde 5 şahsın bulunduğu bir araçta yapılan uygulamada araç dışına atılmış vaziyette alüminyum folyoya sarılı 1 gram ağırlığında sentetik bonzai maddesi ele geçirilerek toplam 5 şahısa “Kullanmak İçin Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve kullanmak” suçu kapsamında işlem yapılarak alınan ifadelerinin akabinde salıverildi.
Emniyet Müdürlüğü’ne gelen ihbar üzerine yapılan çalışmada Yeni Mahalle kanal caddesi üzerinde hamamlar mevkiinde  4 şahsın yapılan kimlik kontrolleri esnasında yere bir şeyler attıklarını gören ekipler atılan maddeleri kontrol ettiğinde, 20 paket poşet halinde toplam 22 gram esrar maddesi ele geçirilmiş, toplam 4 şahısa “Kullanmak İçin Uyuşturucu Madde satın almak, bulundurmak ve kullanmak suçu” kapsamında işlem yapılarak alınan ifadelerinin akabinde salıverilmişlerdir. Narkotim ekipleri, geçen hafta sonu faaliyete başlamasının ardından il merkezi  ve ilçelerde 6 olaya müdahale ederek, yapılan çalışmalarda 23 şahsa işlem yaparak 25 gram esrar ve yaklaşık 1 gram bonzai maddesi ele geçirdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

1 Yorum

  1. Yerkoy uyusturucadan gecilmiyor . Bu zamana kadar neden duzgun bir ekip kurulup engellenmedi.cok gec kalindi ve cok fazla satan kullanan var cok fazla calismalari gerek.

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji