YouTube

  • DOLAR
    %0,16
  • EURO
    %-0,02
  • ALTIN
    %0,25
  • BIST
    %0,18
Nurdoğdu Ortaokulunun “Büyük Başarısı”

Nurdoğdu Ortaokulunun “Büyük Başarısı”

01122016odul
Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri kapsamında saha incelemesini geçerek bölge ödülü almaya hak kazanan Sivas, Yozgat, Kırşehir ve Kayseri illerinden toplam 10 proje için ödül töreni düzenlendi.
Yerköy Nurdoğdu Ortaokulu bölge birincisi olduğu “Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülünü”  Sivas’ta düzenlenen bir programla aldı.
Ödül törenine Yozgat’ı temsilen proje ekibinde yer alan öğretmenler katıldı.
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri’nde bölge birincisi olan proje hakkında bilgi veren Nurdoğdu Ortaokulu Müdürü Halit Arapoğlu “ 23 Nisan’ın çocuk bayramı olmasından dolayı öğrencilerimizin fikirlerini almak ve nasıl bir çocuk bayramı hayal ettiklerini öğrenmek için bu projeyi gerçekleştirdik. Başvuru yaptığımız Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödüllerinde de birinci olduk. Bölge birincisi olduğumuz için çok mutluyuz. Umarım daha nice birincilikleri ilçemize ve ilimize kazandırırız.” dedi.
İç Anadolu bölgesinde ödül almaya hak kazanan 10 proje arasında Yozgat’tan tek proje olmalarından dolayı haklı bir gurur yaşadıklarını belirten Arapoğlu “Sivas’ta gerçekleşen ödül töreninde proje ekibimiz tablet, plaket, birincilik beratı ve hediye paketi aldık. Ödül töreninin gerçekleşmesinde emeği geçen ve oldukça başarılı bir ev sahipliği yapan Sivas İl Milli Eğitim müdürlüğüne teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji