YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Öğrenciler 5 engellinin yüzünü güldürdü

Öğrenciler 5 engellinin yüzünü güldürdü

Yerköy ilçemizde eğitim gören ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri mavi kapak kampanyasına tam destek vererek 5 engelli vatandaşın yüzünü güldürdüler.
3108201330meb3Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, Yerköy Orta Anadolu Engelliler Derneği başkanı Ahmet Sarıaslan ile ortaklaşa düzenledikleri “Mavi Kapak” toplama kampanyasın da toplanan kapaklar ile 5 adet tekerlekli sandalye alındığını ifade ettiler.
Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yerköy Orta Anadolu Engelliler Derneğince düzenlenen “Mavi Kapak Kampanyası” ile ihtiyacı olan 5 engelli vatandaşa, tekerlekli sandalye hediye edildiğini belirten Yavuz, eğitim camiası olarak sosyal sorumluluk projesi kapsamında Yerköy Orta Anadolu Engelliler Derneği ile ortak kampanya düzenlediklerini söyledi.
İhtiyacı olan 5 engelli vatandaşa, tekerlekli sandalye hediye edildiğini belirten Yavuz, “Mavi kapak kampanyası çerçevesinde, Yerköy Orta Anadolu Engelliler Derneği Başkanı Ahmet Sarıaslan bey ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yapılan anlaşma ile ilçemizde bulunan öğrencilerimizin okullarında bulunan mavi kapak toplama alanlarında biriktirilen kapaklar ile 5 engelli vatandaşıma tekerlekli sandalye alınarak teslim edildi.
İnşallah, 2013–2014 eğitim ve öğretim yılında okullarımızda mavi kapak kampanyası devam edecektir” dedi.
Dernek başkanı Sarıaslan ise, “Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Yavuz bey’e ve ilçemizde bulunan öğrencilerimizle birlikte 5 engelli vatandaşımızın yüzünü güldürdük. Sosyal sorumluluk gösterip mavi kapak kampanyasına destek veren herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. sayın ilçe milli eğitim müdürümüz ve dernek başkanı sayın sarıaslana bu vefakar çalışmalarından dolayı teşekkür eder,mavi kapak kampanyasına destek olan, toplanmasında emeği gecen sevgili çocuklarımıza şükranlarımı sunarım

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji