YouTube

  • DOLAR
    %0,14
  • EURO
    %-0,30
  • ALTIN
    %0,21
  • BIST
    %3,10
Öğrenciler, Çanakkale Ruhunu Yerköy’e Taşıdılar

Öğrenciler, Çanakkale Ruhunu Yerköy’e Taşıdılar

YESİAD tarafından organize edilen ve Yozgat Özel Ergin Koleji Tiyatro kulübü öğrencileri tarafından sergilenen tiyatro gösterisi katılımcılara duygulu anlar yaşattı
22032012canakkaleYerköy Sanayiciler ve İşadamları Derneği (YESİAD) tarafından organize edilen, Çanakkale Zaferi’nin 97. yıl dönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında Yozgat Özel Ergin Koleji öğrencileri tarafından tiyatro gösterisi sahnelendi.
Yerköy Adalet Meslek Yüksek Okulu konferans salonunda gerçekleşen Çanakkale Zaferi’nin 97. yıl dönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Gününe, Yerköy Kaymakamı Bayram Gale, Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu,  Özel Ergin Koleji Müdürü Ali Acar, YESİAD derneği üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Yozgat Özel Ergin Koleji Tiyatro kulübü öğrencileri tarafından hazırlanan Çanakkale Zaferi’nin 97. yıl dönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü izleyicileri tarafından beğeni ile izlenirken, gösteriler sonunda öğrencileri, izleyiciler ayakta alkışladı.
Tiyatro kulübü öğrencileri tarafından sergilenen tiyatro gösterisi sonrasında konuşma yapan Özel Ergin Koleji Müdürü Ali Acar, Çanakkale Savaşı’nın ölüm kalım mücadelesi olduğunu ve savaştan da öte bir milletin var olma mücadelesi olduğunu belirtti.
Acar, “Çanakkale’yi anlamak lazımdır. Çanakkale’yi Mustafa Kemal Atatürk’ün askerlere “Sizlere savaşmayı değil ölmeyi emrediyorum” sözünü anlayarak bakmak lazım.”altını çizdi.
Haber. YERKÖY GAZETESİ

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji