YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Öğrenciler Çanakkale'yi gezdiler

Öğrenciler Çanakkale'yi gezdiler

Çiçekdağı İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı ve Çiçekdağı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen gezide öğrenciler Çanakkale ve Bursa’yı gezdiler.
08062013geziÇanakkale’de kurtuluş mücadelesi’nin verildiği tüm yerleri gezen öğrenciler, atalarımızın kanlarıyla bir destan yazdığı şanlı tarihimizle ilgili yaşanmış olayların aktarıldığı hikâyeleri büyük ilgiyle dinlediler.
Sosyal İnceleme Görevlileriyle birlikte Çanakkale ve Bursa’da kültürel bir tatil yapan öğrenciler, hayatları boyunca unutamayacakları hatıralara sahip oldular.
Çiçekdağı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mustafa Yağmur, gezi hakkında yaptığı açıklamada, ”Gezinin, çocukların milli duygularını güçlendirmek, onlara şanlı bir tarihe sahip olduğumuz düşüncesini aşılamak, yurdumuzu düşmanlardan koruyabilmek için milletimizin ne gibi fedakârlıklar verdiğini kavratmak amaçlarına uygun olarak Çiçekdağı ilçemizde eğitim öğretim gören ve maddi durumu iyi olmayan öğrencilerimize Çanakkale ve Bursa gezisi düzenledik.”dedi.
Çanakkale Şehitliği ile şehrin tarihi mekânlarını Sosyal İnceleme Görevlileri eşliğinde gezen öğrenciler, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Hamdi Ünal, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mustafa Yağmur, öğretmen görevlileri de refakat etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Ahmet Bursa

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji