YouTube

  • DOLAR
    %0,29
  • EURO
    %0,25
  • ALTIN
    %0,39
  • BIST
    %-1,36
Öğrenciler Hedeflerini Belirlediler

Öğrenciler Hedeflerini Belirlediler

80.Yıl Yerköy İlköğretim Okulu 8.sınıf öğrencileri bu sene uygulamaya konulan “Hedefimi biliyorum, Okulumu belirliyorum” projesinin ilk aşaması olarak kazanmak istedikleri okulları tespit ettiler.
14122011ogrenciProje hakkında bilgi veren 8 / C Sınıfı Rehber Öğretmeni Fatma Karadavut “ Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgâr yardım edemez düşüncesinden yola çıkarak bu projeyi hazırladık. Öğrencilerimizden kazanmak istedikleri, önümüzdeki sene lise birinci sınıfta okumayı hedefledikleri okulları belirleyerek kendilerine verilen kağıda yazmalarını ve bu kağıdı hem kendilerinin hem de velilerinin imzalamasını istedik. Daha sonra sınıf rehber öğretmeni tarafından da kontrol edilerek imzalanan kağıdın fotokopisini alarak tekrar öğrencilere dağıttık ve bunu çalışma odasında sürekli görebilecekleri bir yere asarak motive olmalarını amaçladık.” dedi.
Öğrencilere hedefledikleri okullarla ilgili internetten veya arkadaş çevresinden bilgi edinmelerini ve bu okulları araştırmalarını tavsiye ettiklerini vurgulayan Karadavut “ Ayrıca ikinci dönem öğrencilerimizin kazanmayı istedikleri okullara geziler düzenleyerek hem öğrencilerimizin hedeflerini somut hale getirmeyi hem de öğrencilerimizi bu okullar hakkında bilgilendirmeyi düşünüyoruz.
Umarım öğrencilerimiz hedeflerine ulaşır ve projemiz hedeflerine ulaşmada onlara olumlu katkı sağlar.” diyerek sözlerini tamamladı.
Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Bir Ilk Motive Rehber

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji