YouTube

  • DOLAR
    %0,10
  • EURO
    %-0,15
  • ALTIN
    %0,06
  • BIST
    %3,10
Öğrenciler, Nusaybin’e mektup yazdılar

Öğrenciler, Nusaybin’e mektup yazdılar

Yerköy Nurdoğdu Ortaokulu öğrencileri Mardin Nusaybin’de terör örgütüne karşı görev yapan tüm güvenlik güçlerine moral vermek ve yanlarında olduklarını hissettirmek maksadıyla mektup yazdı.

21042016mektupEtkinlik hakkında bilgi veren okul müdürü Halit Arapoğlu “Mardin ilinde kahramanca, canlarını hiçe sayarak vatan için mücadele eden güvenlik güçlerimize moral olması için Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bir mektup yazma kampanyası başlatılmıştır. Bizler de bu kampanyaya destek vererek öğrencilerimizin yazdığı mektupları Nusaybin’e gönderilmesi için görevlilere teslim ettik ” dedi.
Kampanyayı düzenleyen özellikle destek olan öğretmen ve öğrencilere hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ettiklerini belirten Arapoğlu “Umarız bu mektuplar güvenlik güçlerimize hızlı bir şekilde ulaştırılarak manevi destek olur ve en kısa süre de düzenlenen operasyonlar amacına ulaşır. ”
Nurdoğdu Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Fulya Şengök rehberliğinde yazılan mektuplar Nusaybin’e gönderilmek üzere Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji