YouTube

  • DOLAR
    %0,11
  • EURO
    %0,04
  • ALTIN
    %-0,38
  • BIST
    %-1,14
Öğrenciler Polislik Mesleğini Tanıdı

Öğrenciler Polislik Mesleğini Tanıdı

Yerköy Mehmet Akif Ersoy Lisesi bir grup öğrenci, meslek tanıma etkinlikleri kapsamında Emniyet Müdürlüğü ziyaret ederek, polislik mesleğini tanıdı.
10122013polisYerköy Mehmet Akif Ersoy Lisesi 12’inci sınıf öğrencileri, Rehber öğretmenleri Seher Gökçe eşliğinde, Emniyet Müdürü Erdal Tepe’nin makamında görüşerek, birimleri gezdi.
Tepe, öğrencilerin ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, her meslekte olduğu gibi polislik mesleğinin de zorlu ve zevkli dönemleri olduğunu söyledi.
Yerköy’ün Türkiye’nin en huzurlu ilçeleri arasında yer aldığını belirten Tepe, “Polislerimiz, Türkiye’mizin ve milletimizin huzurunu, güvenini sağlamak için hangi koşullarda olursa olsun görevimizi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyorlar. İnşallah bugün ziyaretimize gelen bu öğrencilerimize polislik mesleğini iyi bir şekilde tanıtır ve polis olmak isteyen arkadaşlarımız bir ilham kaynağı olur” dedi.
Meslek rehberlik çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiklerini söyleyen Rehberlik öğretmeni Seher Gökçe ise öğrencilere yönelik bu gezinin çok verimli geçtiğini belirtti.
Gökçe, “Polislik mesleğini doğru tanıtmak için Emniyet müdürlüğümüzü ziyaret etmiş bulunmaktayız. Polisliği özenmeden artılarıyla eksileriyle mesleği tanıyarak tercih etsinler diye buradayız. Emniyet Müdürü sağ olsun bizi çok güzel misafir etti. Çocuklarımız kafalarındaki her türlü soruyu sordular. Gösterdiğiniz ilgiden dolayı size de Emniyet Müdürümüze de teşekkür ederiz Mehmet Akif Ersoy Lisesi olarak Mesleki Rehberlik Çalışmaları kapsamında daha önce Adalet sarayına ve Rehberlik araştırma merkezine gittik” dedi.
Ziyaret sonrası Emniyet Müdürü Tepe, Emniyet Müdür Yardımcısı Komiser Ayşe Uslu ve Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri öğrencilere emniyet müdürlüğüne bağlı büroları gezdirerek çalışma şekillerini anlatıldı.
Yaptıkları gezinin kendileri için çok faydalı geçtiğini belirten öğrenciler ise polislik mesleğinden etkilendiklerini belirttiler.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji