YouTube

  • DOLAR
    %0,11
  • EURO
    %-0,07
  • ALTIN
    %0,12
  • BIST
    %-0,05
Öğrenciler, Tıp Bayramını Kutladı

Öğrenciler, Tıp Bayramını Kutladı

Yerköy 80 inci Yıl İlköğretim Okulu 6/C sınıfı öğrencileri ve öğretmeni Sebahattin Bircan, ’14 Mart Tıp Bayramı’ sebebi ile Yerköy Devlet Hastanesi Başhekimi Sayit Usul’u ziyaret ederek kutladı. 
16032013tipBaşhekim Sayit Usul, açıklamasında, Tıp Bayramı dolayısı ile yapılan bu ziyaretin son derece anlamlı olduğunu belirtti.
Usul, “Öğrencilerimiz ve öğretmenimiz, bugün Tıp Bayramı nedeniyle hastanemizi ziyaret ederek, sağlık çalışanlarımızın bayramını kutladı ve çiçek takdim etti. Bizler, bu örnek davranışlarından dolayı öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür ediyoruz.” dedi.
Başhekimle bir süre sağlık sektöründeki gelişmeler ve değişim konuları hakkında bilgi alan öğrenciler, doktorluk mesleği ve hastanenin mevcut durumu hakkında sohbet ettiler.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. yerköy haberlerinde görüyorum bu tür etkinliklere hep 80.yıl ilkokulu gidiyor.niye diger okullar gitmiyor.acaba bu okul kendisi mi düzenliyor. anlamıyoyorum yerköyün hepsi 80.yıl ilkokul için bu okulda okusun diye mücadele ediyorlar.bence tüm okullara eşit imkanlar saglanmalıdır.

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji