YouTube

  • DOLAR
    %0,16
  • EURO
    %-0,26
  • ALTIN
    %0,21
  • BIST
    %0,59
Öğrenciler, uyuşturucu konusunda bilgilendirildi

Öğrenciler, uyuşturucu konusunda bilgilendirildi

Eğitim Uzmanı Necati Coşkun, konuşmacı olarak katıldığı Yerköy’de, “Uyuşturucu ile Mücadele” ve “İrade” konulu bir seminer düzenledi.22102014konf80. Yıl Ortaokulu konferans salonunda gerçekleşen programda Eğitim Uzmanı Necati Coşkun, madde ve madde bağımlılığı, bağımlılığın gelişimi, madde bağımlılığının zararları ve madde kullanımı ve madde bağımlılığından korunma yöntemleri konularında öğrencilere bilgilendirme yaptı.
Uzman Coşkun, madde kullanımı ve bağımlılığının ortaya çıkmasına merak, arkadaş grubuna uyma, farklı gözükmek arzusu, model alma, bir kereden bir şey olmaz düşüncesi, kişisel sorunlardan kurtulacağım yanılgısı gibi nedenlerin yol açtığının söyledi.
Eğitim hayatı konusunda da öğrencilere bilgiler veren Coşkun, madde bağımlısı olan kişilerin yaşamlarında ve aile hayatlarında başarısızlık içerisinde olduğunu, madde bağımlısı olan kişilerin genç yaşta hayatlarını kaybettiğini vurguladı.
Suç artışı gibi sosyal sorunları da beraberinde getirdiğini ifade eden Coşkun, uyuşturucu tacirlerinin kişilere özelikle arkadaşları vasıtasıyla yaklaştığını, “Bir kez dene” “Hoşuna gitmezse kullanmazsın” şeklindeki tuzaklarla onları kandırarak iş yaptıklarını ve gençlerin bu tür durumlara karşı kesinlikle uyanık olması gerektiğinin altını çizdi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji