YouTube

  • DOLAR
    %0,23
  • EURO
    %-0,17
  • ALTIN
    %1,29
  • BIST
    %3,10
Öğrencilerden Anlamlı Ziyaret

Öğrencilerden Anlamlı Ziyaret

80.Yıl Yerköy İlköğretim Okulu öğrencileri “ 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ” dolayısıyla Yerköy ilçemizde 29 yıldır yayın yapmakta olan Yerköy Gazetemizi ziyaret ettiler.
12012012gazeteYerköy Gazetesi sahibi Yakup Kayhan ve Sayfa Editörü Ferhat Kayhan’ın gazeteciler gününü kutlayarak çiçek takdim eden öğrenciler bir süre gazete çalışanlarıyla sohbet ederek gazete tarihi ve hazırlanması ile ilgili bilgiler aldılar.
Sohbet esnasında gazetenin yayın hayatına 10 Ocak 1983 tarihinde başladığını öğrenen öğrenciler gazetemizin doğum gününü kutlayarak  “Nice yıllara, hayırlı hizmetlere vesile olursunuz inşallah” dileklerinde bulundular.
Öğrencileri çikolata ve kolonya ikram ederek ağırlayan Yerköy Gazetemiz Sahibi Yakup Kayhan “10 Ocak tarihinin hem gazeteciler günü olması hem de gazetemizin doğum gününe denk gelmesinden dolayı oldukça mutluyuz.
Bu mutlu günümüzde bizi ziyaret ederek mutluluğumuz paylaşan, her iki günümüzü de kutlayan öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum.
İnşallah ziyaretimize gelen öğrencilerimizden ve tabi okurlarımızdan aldığımız güç ve destekle daha nice yıllar hizmet etmeye devam ederiz ”dedi.
Öğrenciler de bu vesileyle zor şartlar altında her zaman ve her koşulda özveriyle görev yapan tüm dünya gazetecilerin gününü kutladıklarını belirterek Yerköy Gazetesi sahibi Yakup Kayhan ve Sayfa Editörü Ferhat Kayhan’la vedalaşarak gazetemizden ayrıldılar.
 Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji