YouTube

  • DOLAR
    %-0,04
  • EURO
    %0,13
  • ALTIN
    %-0,12
  • BIST
    %-0,50
Öğrencilerden  “Kadınlar Günü ” Etkinliği

Öğrencilerden “Kadınlar Günü ” Etkinliği

 80.Yıl Yerköy Ortaokulu 6-C Sınıfı öğrencileri 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü okullarındaki bayan personele karanfil hediye ederek kutladı.
12032013martFen ve Teknoloji Kulübünün okul içi etkinlik olarak düzenlediği kutlama hakkında değerlendirmelerde bulunan 80.Yıl Yerköy Ortaokulu Fen ve Teknoloji ve 6-C sınıfı rehber Öğretmeni Sebahattin Bircan “Okulumuzda üç yıldır “Dünya Kadınlar Günü”nü çiçeklerle, karanfillerle kutluyoruz. Bu konudaki ince düşüncelerinden dolayı öncelikle öğrencilerime çok teşekkür ediyorum. Birçok etkinlikte olduğu gibi bu tür güzel uygulamalara devam ederek bir kurum kültürü oluşturmayı amaçlıyoruz. Umarız bu hedefimize ulaşırız.” dedi.
Öğrenciler ve personelin hem motivasyonu hem farkındalık düzeyinin artması açısından bu tür etkinlikleri oldukça faydalı ve yerinde bulduğunu belirten Bircan “Bu vesileyle kurumuzda çalışan bayan personelimizin ve tüm dünya kadınlarının gününü kutluyorum.
Sadece bir gün değil yılın diğer günlerinde de dinimizin ayakları altına cenneti yerleştirdiği kadınlarımızın kıymetinin herkes tarafından bilinmesini ve onlara layık oldukları saygının gösterilmesini canı gönülden istiyorum.”

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Bu Kurum Okul Sebahattin

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji