YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Öğrencilerden kaymakamını ziyaret

Öğrencilerden kaymakamını ziyaret

071220171kaymakam
Yerköy Nurdoğdu Ortaokulu öğrencileri ilçe kaymakamı Tuncay Dursun’u makamında ziyaret ettiler.
Nurdoğdu Ortaokulu idareci ve öğretmenleri rehberliğinde gerçekleşen ziyarette öğrenciler ilçelerinde göreve yeni başlayan Tuncay Dursun’a hoş geldiniz diyerek çiçek takdim ettiler.
Ziyaret hakkında bilgi veren Nurdoğdu Ortaokulu Müdürü Halit Arapoğlu “Bu yıl görevine yeni başlayan ilçe kaymakamımıza öğrencilerimizle birlikte hoş geldiniz ziyaretinde bulunduk. Her sınıftan bir öğrencimizin temsilen katıldığı ziyarette öğrencilerimiz isteklerini kaymakam beye ilettiler. Özellikle okulumuzun bilişim sınıflarında bulunan ve eskiyen bilgisayarların yenilenmesi ve sınıf kitaplıklarına kültür kitabı talebinde bulunan öğrencilerimize sağolsun ilçe kaymakamımız olumlu yaklaştı. Konuyla ilgileneceklerini ve imkânlar dâhilinde öğrencilerimizin taleplerinin karşılanacağını belirttiler.” dedi.
Yerköy Kaymakamı Tuncay Dursun’un öğrencilerle tek tek ilgilendiğini ve onları sınıflarında ziyaret sözü aldıklarını belirten Arapoğlu “Gerek bu ziyaret esnasında gerekse diğer zamanlarda eğitime ve öğrencilere olan yaklaşımlarından dolayı okul öğrenci ve personelimiz adına kendilerine teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji