YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Öğrencilerden “Kutlu Doğum Haftası Programı”

Öğrencilerden “Kutlu Doğum Haftası Programı”

Köseli İlköğretim Okulu Öğretmen ve öğrencilerinden “Kutlu Doğum Haftası” programı düzenlediler.
09052014koseliPeygamber Hz. Muhammed (S.A.V.)’in dünyaya gelişinin 1443. yıl dönümü münasebeti ile Köseli İlköğretim Okulu tarafından, okul bahçesinde “Kutlu Doğum Haftası” dolayısı ile bir program düzenlendi.
Programın açılış konuşmasını yapan okul müdürü Mehmet Çakır, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) dünyayı şereflendirdiği haftayı en güzel şekilde kutlandığını belirterek şu ifadelerde bulundu:
“Tüm insanlığa rahmet olarak gönderilen Peygamber- Efendimizin, miladi takvime göre Kutlu Doğumunun 1443. yıldönümü münasebetiyle, buraya toplanmış bulunuyoruz. Hepinize hoş geldiniz der saygılar sunarım.
Efendimizin doğumu, içinde yaşadığımız dünyanın akışını değiştirmiş ve onun tebliğine kulak veren herkes, hayatını yeniden tanzim etme, kendini yeniden yapılandırma ve bundan sonraki gidişatında istikamet sahibi olma konusunda sağlam bir dayanağa kavuşmanın ayrıcalığını yaşamıştır. Onun rahmet yüklü mesajları ve hikmet yüklü ahlâkî örnekliği bütün insanlık için umut vaad etmeye devam ettiği gibi, kıyamete kadar da kesilmeksizin devam edecektir.
Biz de Peygamberimizin dünyayı şereflendirmesi ile mutluluğa erdiğimiz ve adına Kutlu Doğum denilen haftayı karınca, kararınca kutlamayı düşündük. Biz bu programı nisan ayı içinde yapacaktık fakat 23 Nisan kutlamaları TEOG Sınavı ve tatillerin araya girmesi nedeniyle bu güne nasip oldu . Sizler de programımızı şereflendirdiğiniz için tekrar teşekkür ediyor ve O yüce Resûl’ün maneviyatı ile sizleri baş başa bırakıyorum. “
Programa, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan, Köseli Belediye Başkanı Bekir Yılmaz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji