YouTube

  • DOLAR
    %0,34
  • EURO
    %0,20
  • ALTIN
    %0,58
  • BIST
    %-0,73
Öğrencilerden 'Kutlu Doğum' Programı

Öğrencilerden 'Kutlu Doğum' Programı

DSC_0011
Yerköy İmam Hatip Okulu öğrencileri tarafından düzenlenen kutlu doğum programı yoğun ilgi gördü.
Programa katılan hayırsever iş adamı Bilal Şahin, dereceye giren öğrencileri tablet bilgisayar ve çeşitli hediyelerle ödüllendirirken, umreye gönderme sözü de verdi.
Yerköy Kız İmam Hatip Lisesi öncülüğünde Atatürk İmam Hatip Ortaokulu ve Hüseyin Erbaş İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından ortaklaşa hazırlanan ‘Kutlu Doğum’ programı katılımcılar tarafından beğeni ile izlendi.
Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda düzenlenen programa Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin, daire müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.
Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.
Okul öğretmenlerinden Bekir Akbulut’un yaptığı açılış konuşmasında Hz. Muhammed’in (SAV) anlatılmasında bu tür programların önemli olduğunu vurguladı.
Akbulut, şunları kaydetti: “İnsanlığı şefkat ve merhametle tanıştıran ilmek ilmek sevgi ile dokuyarak barbarlığın ve çapulculuğun hayat tarzı olduğu bir toplumu rahmet toplumu haline getiren Yüce Peygamber’e selam olsun. İnananların sıkıntısı kendi sıkıntısı kabul eden, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa’ya selam olsun. Peygamberimizi dilimiz döndüğünce anlatmaya çalışacağız. Onu anlatmaya gücümüz yeter mi? Örnek insan, ahlak ve fazilet timsali Peygamber efendimizi anlatmaya güç yeter mi? Kalemler onu yazabilir mi? Denizler mürekkep olsa onu anlatmaya kifayet edebilir mi? O alemlere rahmet olarak geldi.”
Öğrencilerin okuduğu şiir ve ilahilerin ardından Bilal Şahin, düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencileri tablet ve çeşitli hediyelerle ödüllendirirken, ayrıca umreye gönderme sözü verdi.
Yerköy Hüseyin Erbaş Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Osman Bağcı da Şahin’in Yerköy’e ve imam hatip okullarına yaptığı katkılarından dolayı teşekkür etti.
Konuşmaların ardından program öğrencilerin hazırladığı ilahi ve gösterilerle devam etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji