YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Öğrencilerden veda partisi

Öğrencilerden veda partisi

Köseli İlköğretim Okulu 8’inci sınıf öğrencileri tarafından veda partisi düzenlendi
07062012koseliKöseli İlköğretim Okullu öğrencileri tarafından tertiplenen veda partisinde öğrenciler gönüllerince eğlendiler.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması sonrası, Köseli İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Çakır, “Biz öğretmenler, toplumların gelişmesine etki eden faktörlerin, en etkilisiyiz. Bunun bilincinde olarak birlikte çalıştığımız süre içinde, sizleri; en iyiyi, en doğruyu ve en güzelini vermeye çalıştık.
Her insanın, bir değer olduğu inancı içinde öğrencilerin yeteneklerini ortaya çıkarıp, geliştirmeye gayret ettik. Çünkü bireylerin gizli kalan yetenekleri toplum için ziyan ve israftır. Esas olan bireyin kabiliyetine göre yön verip, üretkenliğini sağlamaktır.
Bu vesile ile okulumuzdan bu yıl mezun olan 8. inci sınıf öğrencilerimiz eğitim ve öğretim hayatlarında başarılar dilerim” dedi.
Köseli İlköğretim Okulunda gerçekleşen ve 8. sınıf öğrencileri tarafından organize edilen veda partisine Çiçekdağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan, Çiçekdağı Milli Eğitim Şube Müdürleri,  Köseli Belediye Başkanı Mehmet Sağlam, daire amirleri ve velilerin katıldığı veda partisinde öğrenciler tarafından hazırlanan tiyatro, şiir dinletisi ve yöresel oyunlar beğeniyle izlendi.
Katılımcılar tarafından beğeniyle izlenen veda partisinde, öğrencilerin duygulu anlar yaşadığı gözlerden kaçmadı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji