YouTube

  • DOLAR
    %0,15
  • EURO
    %-0,32
  • ALTIN
    %0,22
  • BIST
    %3,10
Öğrencilere gıda yardımı yapıldı

Öğrencilere gıda yardımı yapıldı

Yerköy ilçemizde iki yüz öğrenciye gıda paketleri dağıttı.

İyilik hareketi adı altında toplanan hemşerilerimiz, ilçede eğitim ve öğretim hayatına devam eden iki yüz öğrenciye gıda kolisi hazırlatarak yardımda bulunuldular.

Yardıma öğretmenlerin, ilçe esnafının, memurların ve ilçe dışında bulunan Yerköylülerin destek vermesi ile gerekleştiğini ifade eden hemşerilerimiz, gazetemiz muhabirine şu ifadelerde bulundu:

“Şu zor günlerde olan ilçe halkımıza bir nebze yardımımız olsun diye arkadaşlarımızda birleşerek ilçemizde eğitim-öğretim gören öğrencilerimize yardımda bulunmak istedik. Bu yardımı duyan arkadaşlarımızda bizlere ulaşarak, kendilerinin de yardımda bulunmak istedikler. Bizlerde toplanan yardımlarda gıda paketlerini alarak ilçemizde bulunan Nurdoğdu Ortaokulu, Muhammed Ali Ocak İlkokulu, Cumhuriyet İlkokulu, Atatürk İmam Hatip Ortaokulu, TOKİ İlköğretim okulu ve Saray Köyü ilköğretim okulu olmak üzere iki yüz öğrencimize gıda kolisi hazırlayıp okul müdürlerine teslim ettik. Okul müdürlerimizde yardıma muhtaç öğrencilerime ulaştırdılar. İnşallah bu zor günleri hep birlikte atlatacağız.” dediler.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji