YouTube

  • DOLAR
    %0,22
  • EURO
    %-0,05
  • ALTIN
    %1,05
  • BIST
    %3,10
Öğrencilere Polislik Mesleği Tanıtıldı

Öğrencilere Polislik Mesleği Tanıtıldı

Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği’nde görevli polisler, TOKİ İlköğretim Okulu’nda düzenlediği programla polisliği anlattı
03012013polisYerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğinde görevli bayan polisler, mesleki geleceklerine yön verebilmeleri ve tercihlerini sağlıklı bir şekilde yapabilmeleri amacıyla gerçekleştirdikleri programda, öğrenciler bayan polisleri ilgiyle izlediler.
Yerköy İlçe Emniyet İbrahim Cibelek, amaçlarının öğrencilere mesleki tercihlerinde yardımcı olmak olduğunu dile getirmek olduğunu, halkın can ve mal güvenliğini sağlayan polislik mesleğinin önemine değindiklerini ifade etti.
Polis olmak isteyenlerin polis akademileri ve polislik meslek yüksekokullarında kapsamlı bir eğitim aldıktan sonra polis olabileceğini kaydeden Cibelek, “Polislik mesleği, toplumda huzuru ve güveni sağlayan, halkla iç içe onlara yardımcı olan kişilerin en önde gelenlerindendir. Polislik mesleği zorluğunun yanında vatandaşlara yararlı olduğumuz için de çok zevkli ve onurlu bir meslek.
Biz ortaokul son sınıf öğrencilerine polislik mesleğini, toplumdaki işlevi ve önemi hakkında bilgi vermek amacı ile bu tür bir toplantı tertiplemiş bulunmaktayız. Amacımız öğrencilerimize mesleki geleceklerinize yön verebilmeniz ve tercihlerinizi sağlıklı bir şekilde yapabilmenize yardımcı olmaktır.”dedi.
Programda öğrencilere polis ve polisin görevleri, halkın huzurunu sağlamak için vatandaşlara düşen görevler ve öğrencilerin merak ettiği konular slâytlar eşliğinde öğrencilere sunuldu.
Yerköy İlçe Emniyet İbrahim Cibelek, ortaokul son sınıf öğrencilerine polislik mesleğini bu tür programları yaygınlaştıracaklarının altını çizdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji