YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %0,28
  • ALTIN
    %0,54
  • BIST
    %-0,05
Öğretim Görevlisi Düğer, Başbakan Erdoğan’dan Plaketini aldı

Öğretim Görevlisi Düğer, Başbakan Erdoğan’dan Plaketini aldı

Siyaset Akademisi 14. Dönem ödül töreni AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirildi.
02062015hocaYapılan Siyaset Akademisi “Lider Ülke Türkiye” sınavında Türkiye 3. sü ve Bayan Öğretmen olarak dereceye girenler arasında tek olan Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Öğretim Görevlisi Meryem Düğer plaketini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan aldı.
Siyaset Akademisi’nin “Lider Ülke Türkiye Yerel Yönetimler 2” adlı 14. dönem eğitim programında dereceye girenlere ödüllerinin verildiği program parti Genel Merkezi’nde Genel Başkan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısının ardından düzenlenen programda toplam 24 ilde gerçekleştirilen 14. dönem siyaset akademisi il birincileri ile Türkiye çapında ilk 5’e giren kursiyerlere ödülleri verildi.
Törenin ardından kısa bir açıklama yapan Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Çiçekdağı Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Meryem Düğer, 16. Dönem Siyaset Akademisi eğitim semineri, 1 Eylül- 15 Ekim 2013 tarihleri Türkiye genelinde olduğu gibi Kırşehir’de de düzenlenmişti. Bende bu akademiye başvuru yaptım ve 6 hafta eğitim gördük. Eğitim sonrasında Ankara’da yapılan sınav sonucunda Yerel Yönetimler dalında dereceye giren ilk 5 kişi arasında Türkiye 3. sü olmayı başardım ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan plaket almanın mutluluğunu ve gururunu yaşadım” dedi.
 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

1 Yorum

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji