YouTube

  • DOLAR
    %0,09
  • EURO
    %0,11
  • ALTIN
    %0,31
  • BIST
    %-0,50
Öğretmenim Bu Akşam Evimizde Projesi

Öğretmenim Bu Akşam Evimizde Projesi

Yerköy ilçemizde “Öğretmenim Bu Akşam Evimizde Projesi” hayata geçirildi.
10012014gunGün Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından SODES kapsamında açılan Fetih Gençlik Merkezi (FGM) öğrencilerine yönelik “Öğretmenim Bu Akşam Evimizde Projesi ” Yerköy’de uygulanmaya başladı.
Dernek Başkanı Bahattin Karabulut, gençlik merkezine kayıtlı öğrencilerin evlerinde ziyaret ederek hem velilerle tanıştıklarını hem de kendilerine gençlik merkezi hakkında çeşitli bilgiler verdiklerini söyledi.
Proje kapsamında ilk ziyaret gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Karabulut, yılsonuna kadar öğrencileri ve ailelerini ziyaret edeceklerini söyleyerek şu şekilde konuştu;
“Merkezimize kayıtları bulunan öğrencilerimizi evlerinde ziyaret ederek hem aileleri tanıyoruz hem de merkezimizin işleyişi, faaliyetlerini ailelere tanıtıyoruz. Veli ziyaretimize giderken aileye mütevazı bir hediye alarak elimiz boş gitmemeye gayret ediyoruz. Umarım bu ziyaretler sonucunda hem merkezimizi iyi bir şekilde tanıtmış hem de velilerimizle aramızdaki bağları güçlendirmiş oluruz” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. arkadaşlar sorsanıza bu devletten maaşını alan okullarda dersten işten kaytarıpta gün ışıgı gibi derneklerde menfaat ve ikbal peşinde koşan bu kişilere sorsanıza hakkı hukuku ve gün ışığı derneginin proje adı altında proje başına devletten kaç para alıp zengin çocuklarına eğlence mekanı olarak kullandıkları buralarda harcadıklarını bir sorun bu yalaka fahrettine ve sebahattin gibilere sorun hakkı hukuku sorun bir bakalım…..

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji