YouTube

  • DOLAR
    %0,20
  • EURO
    %-0,03
  • ALTIN
    %0,25
  • BIST
    %0,20
Öğretmenler akşam yemeğinde bir araya geldi

Öğretmenler akşam yemeğinde bir araya geldi

Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Öğretmen evi, 24 Kasım öğretmenler günü nedeni ile akşam yemeği organize etti.
26112014okul24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla ilçenin farklı okullarında öğretmenlik yapan öğretmenlere yönelik akşam yemeği verildi.
Öğretmenevi yemekhanesine gerçekleşen yemeğe, İlçe Kaymakamı Nevzat Şengök ve eşi, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Abidin Işlak ve eşi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz ve eşi, okul müdürleri ve çok sayıda öğretmen katıldı.
Müzik eşliğinde gerçekleşen akşam yemeği sonrası İlçe Kaymakamı Nevzat Şengök, günün anla ve önemini belirten bir konuşma yaptı.
Şengök konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Bilindiği üzere Mustafa Kemal Atatürk’ün, Millet Mektepleri Başöğretmenliğini kabul ettiği 24 Kasım günü; kıymetli öğretmenlerimiz için ülkemizde 1981 yılından beri Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır. Öğretmenlik, emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, öğreten ve öğrenen arasında güven ve sevgi ilişkisine dayanan bir meslektir. Bu açıdan düşünüldüğünde bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli, saygın, çok özel ve onurlu bir meslektir. Öğretmenler insanlığı aydınlık yarınlara taşıyan adsız kahramanlardır. İnsanın hayatında öğretmenlik kadar doğrudan etkili olan başka bir meslek yoktur. İnsanların ve toplumun yetişmesinde ve şekillenmesinde taşıdıkları bu büyük önem dolayısıyla öğretmenler, milletlerin hayatında da eşsiz bir yere sahiptir. Bu duygu ve düşüncelerle Tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutlar, selam ve sevgilerimi sunarım” dedi.
Gerçekleşen konuşmalar sonrasında, yapılan çekiliş ile bir öğretmene çeyrek altın takdim edildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji