YouTube

  • DOLAR
    %-0,01
  • EURO
    %0,05
  • ALTIN
    %0,08
  • BIST
    %-0,50
Öğretmenlerden kaymakama ziyaret

Öğretmenlerden kaymakama ziyaret

Yerköy Kaymakamı Bayram Gale ve İlçe Mili Eğitim Müdürü Doğan Genç İlçemize yeni atanan öğretmen adaylarını makamlarında kabul ettiler.
17022012galeYerköy İlçemizde öğretmenlik mesleğine ilk adımlarını atan 29 öğretmen, Yerköy İlçe Kaymakam Bayram Gale’yi ve İlçe Mili Eğitim Müdürü Doğan Genç’i makamlarında ziyaret ettiler.
Milli Eğitim Bakanlığı geçtiğimiz hafta atamaları gerçekleşen ve mesleğe ilk adımlarını Yerköy İlçe merkezinde atanan 29 öğretmen adayını, Yerköy Kaymakamı Bayram Gale makamında kabul etti. Kabulde İlçe Milli Eğitim Müdür Doğan Genç ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şaban Dilbirliği hazır bulundular.
Milli Eğitim Bakanlığı geçtiğimiz hafta atamaları gerçekleşen ve mesleğe ilk defa adım atan öğretmenlere, Uyum Eğitimlerinde de verilen eğitimde Coğrafi, kültürel ve sosyo ekonomik şartlarla karşı karşıya kalmalarını ve eğitim, öğretim verdikleri süre boyunca öğrencilere ellerinden gelen tüm caba ve gayretleri göstermelerini ifade eden Gale, “Yerköy ilçemizde öğretim gören öğrencilerimiz artık sizlerin öğrenciniz, siz öğretmensiniz, dolayısı ile öğretmenler nasıl davranacağı, nasıl bir çalışma sisteminin olacağı, görev ve sorumlukları var.
Artık görev ve sorumluluk bilinci ile hareket edeceğiniz, noktalardasınız. Bunu da sizler iyi bilmesi gerekmektedir.”dedi.
 Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji