YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Öğretmenlere “Fatih projesi” semineri

Öğretmenlere “Fatih projesi” semineri

Yerköy ve Şefaatlide gören yapan öğretmenlere “Fatih Projesi” hakkında eğitim verildi.
05042012fatihFırsatları Artırma Teknolojiyi İyileştirme Hareketi (FATİH) Projesi kapsamında Yerköy Endüstri Meslek Lisesinde, Yerköy ve Şefaatlide görev yapan idareci ve öğretmenlere seminer verildi.
Fatih Projesi ile okullarda bilişim teknolojilerinden faydalanarak eğitim öğretimin kalitesini artırıldığını ifade eden Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Doğan Genç, “Fatih Projesinde okullarımızda başarıyı artması, öğretmenlerin, Bilişim Teknolojileri Destekli Eğitim konusunda uygulamalar yapması, bilgilenmesi için seminer düzenlenmektedir” dedi.
Genç, “Eğitimde “Fırsatları Artırma Teknolojiyi İyileştirme Hareketi (FATİH)” Projesi, eğitim ve öğretimde fırsat eşitliğini sağlamak ve okullarımızdaki teknolojiyi iyileştirmek amacıyla Bilişim Teknolojileri araçlarının öğrenme, öğretme sürecinde daha fazla duyu organına hitap edilecek şekilde, derslerde etkin kullanımı için; okulöncesi, ilköğretim ile ortaöğretim düzeyindeki tüm okullarımızın dersliklerine dizüstü bilgisayar, LCD Panel Etkileşimli Tahta ve internet ağ altyapısı sağlanacaktır.
Dersliklere kurulan BT donanımının öğrenme, öğretme sürecinde etkin kullanımını sağlamak amacıyla öğretmenlere hizmet içi eğitimler verilecektir.
Proje kapsamında Yerköy Endüstri Meslek Lisesi Bilişim teknolojileri alanında bir seminer düzenlendi. Yerköy ve Şefaatli ilçelerindeki okullarda idareci olarak görev yapan 37 kişinin katılımıyla seminer gerçekleştirildi.”ifadelerinde bulundu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji