YouTube

  • DOLAR
    %0,11
  • EURO
    %-0,07
  • ALTIN
    %0,12
  • BIST
    %-0,05
Öğretmenlere Veda Yemeği

Öğretmenlere Veda Yemeği

Yerköy 80.Yıl Yerköy Ortaokulu personeli, kurum türünün değişmesi nedeni ile farklı okulla atamaları gerçekleşen öğretmenlere veda yemeği düzenledi.
09112012okul80.Yıl Yerköy Ortaokulu Müdürü Bilal Özcan,”Okumuz bünyesinde bulunan öğretmenlerimizden birçoğunun, Yerköy İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokuluna atamalarının gerçekleşmesi ile birlikte gerek idari kadromuz olsun gerekse öğretmenlerimiz olsun, ataması gerçekleşen sınıf öğretmenlerine veda yemeği düzenledik” dedi.
2012–2013 eğitim-öğretim yılında kurumun ortaokul olmasından dolayı mevcut 10 tane sınıf öğretmeninin İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokuluna geçtiğini ifade eden 80.Yıl Yerköy Ortaokulu Müdürü Bilal Özcan, hem arkadaşlarla vedalaşmak hem de onlara yeni okullarında başarılar dilemek için böyle bir etkinliği düzenlediklerini belirtti.
Veda yemeği öncesi kısa bir konuşma yapan Özcan  “Sınıf öğretmeni arkadaşlarımızın kurumumuzda görev yaptığı süre içerisinde göstermiş oldukları fedakârlık, başarı ve samimiyetten dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Yeni okullarında da aynı şekilde başarılı olacaklarına yürekten inanıyorum. Biz arkadaşlarla sadece resmi olarak ayrıldık. Yoksa kendilerine hem okulumuzun hem gönlümüzün kapısı her zaman ardına kadar açıktır. Yeni Ali Kuşçular yeni Fatihler yetiştirecek bu arkadaşlarımıza canı gönülden başarılar diliyor, saygılar sunuyorum” dedi.
Yemek sonrası sınıf öğretmenlerine teşekkür plaketi takdim edildi. Plaket töreni sonrası ataması gerçekleşen öğretmenler hatıra fotoğraf çektirdi.
Yozgat Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinde düzenlenen veda yemeğine Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, Yerköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fuat Çalışkan, Yerköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Celal Yılmaz, 80.Yıl Yerköy Ortaokulu idareci ve personeli eşleriyle birlikte katıldı.
Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji