YouTube

  • DOLAR
    %0,13
  • EURO
    %-0,20
  • ALTIN
    %0,20
  • BIST
    %0,64
Okul Servis Şoförlerine Davranış Ve Trafik Eğitimi Verildi

Okul Servis Şoförlerine Davranış Ve Trafik Eğitimi Verildi

Yozgat Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Yerköy İlçemizde okul servis şoförlerine eğitim semineri verdi.
01032013servisYozgat Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Yerköy İlçe merkezinde okul servis şoförleri ile şehir içi toplu taşımacılık yapan halk otobüs şoförlerine, trafikte uyulması gereken davranış ve trafik kuralları hakkında eğitim semineri verdi
Yerköy Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi Konferans salonunda gerçekleşen toplantıya, Yozgat Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü Baş Komiseri Ali Atlı, Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz,  Yerköy Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Muammer Almacı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitici Bilgisayar Formatörü Murat Murat ve okul servis şoförleri ile halk otobüsü şoförleri katıldı.
Yozgat Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü Baş Komiseri Ali Atlı’ın anlatımı ile gerçekleşen seminer, slayt gösterimleri eşliğinde verilen eğitimde teorik çalışmaların yanı sıra küçük canlandırmalarla şoförlerin yaşadığı sorunlar ele alınırken, bu sorunların çözümü konusunda şoförlere uygulamalı eğitimler de verildi.
Atlı, slayt eşliğinde yaptığı anlatımda kazaların nasıl meydana geldiğini, sürücülerin taşıdığı yolcuların sorumluluğunu taşıdığını unutmamaları gerektiğini, trafik kurallarının ihmale gelmeyeceğini ifade etti.
Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı kazasız belasız en güvenilir şekilde evlerine ulaştırmak servis sürücülerinin en önemli görevi olduğunu belirten Atlı, “2012–2013 Eğitim ve Öğretim yılı ikinci döneminin başlaması ile öğrencilerimizin ve servis araçlarının karşılaştığı kazaları önlemek ve çocuklarımızın daha güvenli bir trafik ortamında eğitim ve öğretimlerini sürdürebilmelerini sağlamak amacı ile bu tür eğitimleri başlatmış bulunmaktayız.
Servislerimizde çocuklarımız emniyet kemerini mutlaka taktırmalılardır. Trafik kazalarında ölüm oranını yükselten en önemli sebep emniyet kemerini takmamaktır. Çocuklara emniyet kemeri taktırmak sizlerin en önemli görevinizdir” dedi.
Atlı, Eğitim gören çocukların eğitimlerini sadece okullarında değil, yaşadıkları her alan gördüklerinin altını çizdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji