YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Okullarda Çalışan Hizmetlilere Toplantı Yapıldı

Okullarda Çalışan Hizmetlilere Toplantı Yapıldı

Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, ilçe merkezindeki okullarda çalışan yardımcı hizmetlilerle bir araya geldi
21112012ytoplantıYerköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda görev yapan kadrolu yardımcı hizmetler sınıfında görevli hizmetliler, geçici personel, belediyelerden geçen sürekli işçilere yönelik toplantı düzenlendi.
Yerköy 80. Yıl Ortaokulu toplantı salonunda gerçekleşen programa, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz başkanlığında düzenlendi.
Gerçekleşen toplantıda Yavuz, “Eğitim hizmetlerinin doğru ve kesintisiz olarak sunulması anlamında okullarımızda görev yapan siz hizmetlilerimizin eğitime büyük katkı sağlamaktadır.  Sizlerin okullarımızda verdiğiniz hizmetler, eğitim sürecin verimliliği, etkinliği ve başarısı açısından büyük önem taşımaktadır.
Bu doğrultuda eğitim kurumlarında hizmetlerin aksamadan yürütülebilmesi okulda bulunan yardımcı hizmetliden tutun ki okul müdürüne kadar devam etmektedir.”dedi.
Okul ve kurumların yıl boyunca hazır, temiz ve bakımlı olması gerektiğini söyleyerek burada herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini ifade eden Yavuz, toplantıda yıl boyunca okul ve kurumlarda yapılması gereken çalışmalar hatırlatılarak tüm yardımcı hizmetlilere katılımlarından dolayı teşekkür etti.
Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji