YouTube

  • DOLAR
    %0,11
  • EURO
    %-0,07
  • ALTIN
    %0,12
  • BIST
    %-0,05
Özdemir,  KKYDP projesini yerinde inceledi

Özdemir, KKYDP projesini yerinde inceledi

Yozgat İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Ziyaattin Özdemir Yerköy’de Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı (KKYDP) projesini yerinde inceledi.
16092013dervisesatİl Müdürü Özdemir, KKYDP Ekonomik Yatırım Projeleri kapsamında Yerköy ilçesi Yukarı Elmahacılı köyü mevkiinde 575 bin TL bütçe ile yapımına başlanan Tohum İşleme projesinin inşaat ve makine ekipmanlarını yerinde ziyaret ederek proje hakkında yatırımcılardan ve il proje yürütme birimi teknik personelinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Özdemir incelemeler sonrasında AA muhabirine şu açıklamalarda bulundu;
“ Yozgat ilimizde bugüne kadar KKYDP kapsamında Yerköy ilçemizde sadece bir adet yatırım gerçekleştirilmişti, bu sene 2 adet yatırımın gerçekleştirilmesi memnuniyet verici ancak Yerköy ilçesinin tarımsal ve ticari faaliyetleri göz önüne alındığında yeterli olduğunu düşünmüyorum.
Bunun için yeni proje başvuru döneminde daha fazla proje başvurusu için gerekli teknik tanıtım toplantılarına hız vererek ilçemizin istihdamına ve tarımsal amaçlı ticaretine katkı sağlayacağız “ dedi.
İncelemede İl Müdür Yardımcısı Ahmet Alataş, Kırsal Kalkınma Şube Müdürü Halil Karatekin ve KKYDP İl Proje Yürütme Ekibi’de hazır bulundu.
 

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Aa Ahmet Yeni

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji