YouTube

  • DOLAR
    %0,15
  • EURO
    %-0,32
  • ALTIN
    %0,22
  • BIST
    %3,10
Özdemir’den gazetemize ziyaret

Özdemir’den gazetemize ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yerköy Belediye Başkan A. Adayı Osman Ruşen Özdemir, Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Ferhat Kayhan’ı ziyaret etti.
Gerçekleşen ziyarette çeşitli açıklamalarda bulunan A.Adayı Osman Ruşen Özdemir, Yerköy’e ve Yerköylüye hizmet etmek için A.Adayı olduğunu söyledi.
31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerinde Yerköy Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu ifade eden Özdemir, Yerköy’e, Milliyetçi Hareket Partisine ve diğer siyasi partilerimize hayırlar getirmesi temennilerinde bulundu.
Özdemir gerçekleşen ziyarette şu ifadelerde bulundu: “Bugüne kadar sevdamız olan , kadim ilçemiz Yerköyümüz’e hizmet etmiş olan belediye başkanlarına, il genel meclis üyelerine, belediye meclis üyelerine, ilçe başkanlarına yaptıkları güzel hizmetlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyor ; ebediyete irtihal etmiş olanları rahmetle, minnetle anıyorum.
Kıymetli  hemşehrilerim, bugüne kadar bütün ticarihayatım, arkadaşlıklarım ,dostluklarım Yerköy’de geçti. Yerköyümüz için bundan sonra da elimizden ne geliyorsa, gücümüz neye yetiyorsa hangi konularda olursa olsun hizmet etmeye, yerköylü hemşerilerimizin hizmetinde olmaya hatta hizmetçisi olmaya talip olduğumuzu buradan ifade etmek istiyorum. Bir mıh bir nal kurtarır, bir nal bir at kurtarır , bir at bir yiğit kurtarır, bir yiğit bir vatanı kurtarır düsturuyla yola çıktık. Hepinizin mağlumudur ki Yerköy’ü ve Yerköylüyü hor görenler, üvey evlat görenler, hizmet için yola çıktıklarını söyleyenler sadece kendilerine hizmet etmişlerdir. Yerköylü bizi bilir biz de Yerköylüleri.  Neyazık ki bugüne kadar belediye hizmetlerinden hakettiği payı alamadığını düşündüğümüz Yerköylü hemşehrilerimize bundan sonra daha güzel hizmet etme amacında olduğumuzu söylemek istiyorum. Siyaseti milletimize,ilçemize hizmet etmenin bir aracı olarak görüyoruz MHP’nin yerköydeki gücünü biliyoruz. Teşkilatlarımızın ne denli özverili hizmetler yaptığını biliyoruz. Buradan en samimi şekilde, bir Yerköy sevdalısı olarak güzel ilçemizi hakettiği yere getirmeye and içtiğimi belirtmek isterim. Değerli hemşehrilerim; Yerköy’ün kaderinin değişeceği,  yeni bir yönetim anlayışının ortaya çıkacağı seçimlere adım adım  yaklaşmaktayız. MHP nin vizyonunu, Sn. Dr Devlet Bahçeli’nin tecrübesini, Yerköyümüz’ün medarı iftiharı Sadir Durmaz beyin tevazusunu ,Yozgat milletvekilimiz İ. Ethem Sadef bey’in dinamizmini yanımızda hissettiğimizi ayrıca belirtmek isterim. Altını çizerek söylemek istiyorum bizim derdimiz Yerköyümüz’e hizmet etmek, bizim  sevdamız Yerköy insanımızı layık olduğu yerlere taşımaktır. İnanıyorum ki milletimizin desteği, Cenabı Allah’ın da takdiri ile önümüzdeki 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinden aday adaylığımı buradan ilan ediyorum , destek sizden takdir  Cenabı Allahtandır. Bir olalım iri olalım diri olalım diyorum.Hepinizi saygıyla, sevgiyle, hürmetle ve muhabbetle selamlıyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji