YouTube

  • DOLAR
    %0,01
  • EURO
    %0,20
  • ALTIN
    %0,18
  • BIST
    %-0,09
Pandemi Kurul toplantısı yapıldı

Pandemi Kurul toplantısı yapıldı

Yozgat Şehir Hastanesinde 2021 Yılı Ocak Ayı Pandemi Kurul Toplantısı Başhekim Uzm. Dr. Mustafa Kozan Başkanlığında Düzenlendi.

Yozgat Şehir Hastanesinde Pandemi Kurul Toplantısı Başhekim Uzm. Dr. Mustafa Kozan başkanlığında düzenli olarak devam ediyor.
Başhekim Uzm. Dr. Mustafa Kozan başkanlığında; idari ekipler ve hekimlerin katılımıyla gerçekleştirilen kurul toplantılarında yeni yılla birlikte azalan hasta sayısı ve salgınla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar değerlendirildi. Hastanede alınan tedbirler, yapılan düzenlemeler, izolasyon takip çalışmaları, personel kat ve servis düzenlemeleri, hekim bazlı servis yatak sayıları gibi konularla ilgili planlamalar yapıldı.
Toplantı sonrası açıklamada bulunan Başhekim Uzm. Dr. Mustafa Kozan, “Dileğimiz salgının kısa süre içerinde bitmesi ülkemizin içerisinde bulunduğu bu zorlu pandemi sürecinde kıymetlilerimiz olan sağlık çalışanlarımız, hasta ve hasta yakınlarımızı korumaya yönelik değerlendirme kararları alacağımız toplantılarımız devam edecektir” diyerek sözlerini tamamladı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji