YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Polis ekipleri denetimleri arttırdı

Polis ekipleri denetimleri arttırdı

Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Yerköy Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ekipleri, ülke genelinde son günlerde artan terör olayları nedeniyle ilçe genelinde ve ilçe genelinde asayiş ve trafik denetimlerini artırdı. Ekipler, şüpheli görülen çok sayıda kişinin ise Genel Bilgi Taraması’nı (GBT) yaptı.
24032016polisYerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Yerköy Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ekipler, son günlerde yaşanan hain terör saldırıları nedeniyle ilçenin huzur ve güvenliği için denetimlerini sıklaştırdı.
Bu kapsamda ekipler, Yozgat-Ankara karayolunda asayiş ve trafik uygulaması yaptı.  Gerçekleştirilen Asayiş ve Trafik Uygulaması’nda 15 polis memuru görev aldı.
Tuzdöken mevkiinde yapılan uygulamada 200’den fazla GBT kontrolü gerçekleştirilirken, 100’ye yakın araç durduruldu. Yapılan kontrollerde eksiklikleri tespit edilen araçlara cezai işlem uygulandı.
Uygulamalar sıklıkla devam edecek
Halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için görev yapan Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Yerköy Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ekipleri, polisin halkın yanında olduğunu hissettirmek, suç işlemeye niyetli kişileri bu amaçlarından caydırmak, il ve ilçe genelinde huzur ve güven ortamını tesis etmeye yönelik olarak, ilçe giriş çıkışlarında bulunan önemli noktalarda uygulamaların sıklıkla devam edeceği öğrenildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji