YouTube

  • DOLAR
    %0,00
  • EURO
    %0,04
  • ALTIN
    %0,17
  • BIST
    %-0,50
Polis’ler sürücüleri iftar için durduruldu

Polis’ler sürücüleri iftar için durduruldu

Yerköy Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ekipleri, Ramazan ayı dolayısıyla iftar saatinde sürücü ve yolculara iftar yemeği verdi.
15072015iftarYozgat-Ankara kara yolu üzerindeki Yerköy Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği önünde iftar saatinde yolda olan sürücüler trafik polisleri tarafından durdurularak, iftar yemeğine davet edildi.
İstasyon Amir Vekili Yaşın Dereli, Ramazan dolayısıyla sürücülerin iftar saatinde yolda olduğunu ve iftara yetişemeyeceği düşüncesi ile böyle bir proje hayata geçirdiklerini söyledi.
Uygulamadan sürücülerin memnun kaldıklarını söyleyen Dereli, “İstasyon amirliğimizin önünde yaptığımız iftar programını gören sürücülerimiz çok şaşırıyorlar. Genellikle sürücüler hız ve trafik kuralı ihlali nedeniyle durdurulduğunu zannediyor ama böyle bir uygulama ile karşılaşınca çok şaşırıyor. Bu uygulamayı geçtiğimiz yılda yapıldı. İftar saatinde yol kullanıcılarına ve sürücülere iftar ikramlarımızı devam ettireceğiz. Etkin denetimlerimizin yanı sıra ikramlarda bulunarak sürücüleri dinlendiriyor ve yola huzurla gitmelerini sağlıyoruz. İftar saatinde bu bölgede bir tesis olmaması nedeniyle sürücü ve yolcuların mağduriyetlerini de önlemiş oluyoruz” dedi.
Trafik ihlali yaptıkları düşüncesi ile ceza kesileceklerini sanan sürücüler emniyet müdürlüğünün yaptığı bu uygulama ile şaşkınlıklarını gizleyemedi. Böyle bir uygulamayla ilk defa karşılaştıklarını ve şaşırdıklarını söyleyen sürücüler, uygulamadan dolayı trafik polislerine teşekkür etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji