YouTube

  • DOLAR
    %0,24
  • EURO
    %0,00
  • ALTIN
    %1,15
  • BIST
    %3,10
Polisten "İlk Adımda Dost Eli" Projesi

Polisten "İlk Adımda Dost Eli" Projesi

Polisten üniversiteye kayıt yaptıran öğrencilere terör örgütü uyarısı.
04092013kayitpolsiÇiçekdağı İlçe Emniyet Müdürlüğü,  Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Çiçekdağı Meslek Yüksek Okulu (MYO)’ya kayıt yaptırmaya gelen gençleri “İlk Adımda Dost Eli”  projesi adı altında stant açarak gençleri uyarılardı.
Öğrenci ve velilerine broşür dağıtan emniyet görevlileri, öğrencilere, tanımadıkları ve hiç görmedikleri kişilerin kendilerine hemşerim, canım kardeşim, canım arkadaşım, dostum gibi ifadeler yaklaşmalarına dikkat etmeleri yönünde çeşitli tavsiyede bulundular.
“İlk Adımda Dost Eli Projesi” kapsamında, Çiçekdağı MYO’ya kayıt için gelen öğrencileri, terör örgütleri ve uyuşturucu tacirlerine karşı uyarmak için stant atçılarını ifade eden emniyet müdürlüğü ekipleri, öğrencilere, çevrelerinde ki insanlara dikkat etmelerini, suç örgütlerinin kendilerini hedef seçmesine izin vermemeleri konusunda duyarlı olmaları gerektiğini belirttiler.
Okul binası girişindeki stantta, öğrenci ve ailelere terör örgütleri ve uyuşturucu ile ilgili broşür’ün yanı sıra öğrenci ve velilere çeşitli ikramlarda bulunuyorlar.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Dostum Eden Emniyet Gelen Ilk Ya

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji