YouTube

  • DOLAR
    %-0,12
  • EURO
    %0,36
  • ALTIN
    %0,54
  • BIST
    %-0,05
Prof. Dr. Ali Rafet Özkan, “Emanet korunacak!”

Prof. Dr. Ali Rafet Özkan, “Emanet korunacak!”

Bozok Üniversitesi Rektör adayı Prof. Dr. Ali Rafet Özkan, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 100. Yıldönümü’nde şehitleri rahmet ve dua ile andı.
emanet_korunacak_h32476İlahiyatçı Profesör Dr. Ali Rafet Özkan, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nın 100. Yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Çanakkale Deniz Zaferi, eşsiz bir kahramanlık destanıdır. Birlik ve beraberlik içinde omuz omuza mücadele eden Mehmetçiklerin, “Çanakkale Geçilmez” nidasıyla tarihin akışını değiştirdiğine, tarihe yeni bir yön tayin etmişlerdir” dedi.
“Millet olarak bizler, bu mukaddes toprakları bize emanet eden, kanıyla, canıyla bu toprakları vatan kılan her bir şehidimizi daima minnet ve şükranla anacağız” diyen Özkan, şunları kaydetti:
“Şehitlerimizin aziz emanetini ebediyen koruyacak, bu emaneti çok daha yükseklere taşımak için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Bu düşüncelerle, Şehitleri Anma Günü olarak kabul ettiğimiz Çanakkale Deniz Zaferi’nin 98. yıldönümünde, başta Anafartalar Komutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, ebediyete intikal eden bütün şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji