YouTube

  • DOLAR
    %0,16
  • EURO
    %-0,02
  • ALTIN
    %0,25
  • BIST
    %0,18
Prof. Dr. Demirer’den Yozgat’a anlamlı destek

Prof. Dr. Demirer’den Yozgat’a anlamlı destek

Yozgat’ın yetiştirdiği başarılı bilim insanlarından Tıbbi Onkoloji ve Hematoloji uzmanı hemşerimiz Prof. Dr. Taner Demirer memleketi Yozgat merkez ile ilçelerde bulunan hastanelere tekerlekli sandalye desteğinde bulundu.

Yozgat’ın yetiştirdiği başarılı bilim insanlarından Tıbbi Onkoloji ve Hematoloji uzmanı hemşerimiz Prof. Dr. Taner Demirer memleketi  Yozgat merkez ile ilçelerde bulunan hastanelere tekerlekli sandalye desteğinde bulundu.

Sorgun Devlet Hastanesi’nden yapılan açıklamada; “Değerli ve kıymetli hemşehrimiz Prof. Dr. Taner Demirer hastanemizde kullanılmak üzere 25 adet tekerlekli sandalye bağışı yapmıştır. Sorgun devlet hastanesi ailesi olarak anlamlı katkılarından dolayı kendisine teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi. Demirer, ayrıca Yerköy Devlet Hastanesi’ne 10, Şefaatli Devlet Hastanesi’ne 10, yozgat Diş Hastanesi’ne 4, Yozgat eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 15, Karaveli Köyü’ne 5, Çavuş Köyü’ne 10, Gedikhasanlı Köyü’ne 10,Büyükören Köyü’ne 3,Esenli Köyü’ne 10, Esenli Huzurevi’ne 5 olmak üzere toplam 107 adet sandalye desteğinde de bulundu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji