YouTube

  • DOLAR
    %0,24
  • EURO
    %-0,14
  • ALTIN
    %1,05
  • BIST
    %2,62
Protokol Kan bağışına duyarsız kalmadı

Protokol Kan bağışına duyarsız kalmadı

Kızılay Kan Merkezi’nin Yerköy ilçesinde kan bağış kampanyası düzenledi.
26022015kanHaşim Kılıç Mahalle İstasyon meydanında kurulan kan bağışı merkezine vatandaşların yanı sıra protokolde yoğun ilgi gösterdi.
Kan Bağış kampanyasına, Kaymakam Nevzat Şengök, Yerköy Cumhuriyet Başsavcısı Bünyamin Sarıtürk, Yerköy Cumhuriyet Savcısı Semih Şimşir, İlçe Jandarma Komutanı Abidin Işlak, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Pakel, İlçe Jandarma Komutanlığı ve emniyet Müdürlüğü personelleri ile birlikte kan bağışında bulunarak, kan bağışı kampanyasına destek verdiler.
Sağlıklı olan herkesin kan vermesi gerektiğini belirten Kaymakam Şengök, “Acil durumlarda herkes mutlaka ilk öncelikle kan merkezlerine gitmektedirler. Kan ihtiyacını giderebilmek için kan merkezlerinin stoklarında kan mutlaka bulunmak zorunda.  Bizlerde Yerköy Cumhuriyet Başsavcısı Bünyamin Sarıtürk, Yerköy Cumhuriyet Savcısı Semih Şimşir, İlçe Jandarma Komutanı Abidin Işlak, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Pakel, İlçe Jandarma Komutanlığı ve emniyet Müdürlüğü personelleri olarak böyle bir kan bağışında bulunmak istedik” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji