YouTube

  • DOLAR
    %0,15
  • EURO
    %-0,28
  • ALTIN
    %0,22
  • BIST
    %3,10
PTT’den 4 üncü kaynaşma yemeği

PTT’den 4 üncü kaynaşma yemeği

PTT Yerköy Merkez Müdürlüğü personeli birlik, beraberlik ve kaynaşma yemeğinde buluştular.
24102011pttPTT Yerköy Merkez Müdürlüğü yöneticileri ve personeli, geleneksel hale getirdikleri birlik, beraberlik ve kaynaşma yemeğinde bir araya geldiler.
Yerköy ilçemizde göreve geldiği günden bu yana gerek kurum olarak gerek ise şahsi olarak birçok etkinliğe imza atan PTT Yerköy Merkez Müdürü Tarık Şahım ve personeli geleneksel hale getirdikleri ve 4 üncüsünü gerçekleştirdikleri birlik, beraberlik ve kaynaşma yemeğinde bir araya geldiler, öğlen yemeği yediler.
Yerköy PTT Müdürlüğü posta dağıtım servisinde gerçekleşen yemeğe; PTT Yerköy Şube Müdürü Tarık Şahım, PTT Veznedarı Yusuf Kurban, Yerköy Gazetemiz Sayfa Editörü Ferhat Kayhan ve PTT Yerköy Merkez Müdürlüğünde görev yapan memur ve dağıtıcılar katıldılar.
Posta dağıtım servisinde gerçekleşen yemek öncesi bir açıklama yapan PTT Yerköy Merkez Müdürü Tarık Şahım, “PTT Yerköy Şube Müdürlüğünde görev yapmakta olan personellerimizin birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekiştirilmek ve personellerimiz arasında kaynaşmayı pekiştirmek amacı ile böyle bir girişimde bulunduk.”dedi.
Görev yapan personel arasındaki birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekiştirilmesi için bu tür etkinliklerin önemine dikkat çeken PTT Yerköy Merkez Müdürü Tarık Şahım, katılan herkese teşekkür etti.
Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji