YouTube

  • DOLAR
    %0,25
  • EURO
    %0,29
  • ALTIN
    %0,54
  • BIST
    %-0,18
PTT Müdürü Şahım'a veda yemeği

PTT Müdürü Şahım'a veda yemeği

Ankara Keçiören PTT Müdürlüğü görevine ataması gerçekleşen Tarık Şahım’a, PTT Yerköy Merkez Müdürlüğü personelden veda yemeği
05042012sahimmPosta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) Merkez Müdürü Tarık Şahım’a,  PTT Yerköy Merkez Müdürlüğü yöneticileri ve personelinden veda yemeği.
PTT Yerköy Merkez Müdürlüğü görevinden, Ankara Keçiören PTT Müdürlüğü görevine ataması gerçekleşen Tarım Şahım’a, PTT dağıtım servisinde veda yemeği düzenlendi.
Gerçekleşen veda yemeğinde konuşma yapan PTT Veznedarı Yusuf Kurban, “ 2009 yılında Yerköy ilçemize ataması gerçekleşen, saygı değer PTT Müdürümüz Tarık Şahım, İlçemizde gerek kurum içerisinde, gerekse ilçe halkımıza karşı diyalogları ile ilçe halkı tarafından sevilen bir müdür olmuştur.
Müdürümüz Tarık Şahım, personellerimiz arasında kaynaşmayı sağlanması konusunda gerekse, ilçe halkının sevgisini kazanarak ilçemizden ayrılmaktadır. Umarım ki bu başarılı çalışmaları ve kaynaşmayı tayin olduğu yerde de gösterir. Ve bunu da becereceğinin inancındayım. Bundan sonraki Müdürlük görevinde ve  hayatında da başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Ankara Keçiören PTT Müdürlüğüne tayini çıkması üzerine konuşan Şahım, “Beni bu özel günümde yalnız bırakmayan ve bana desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Buraya teşrif edenlerden ve bana veda yemeği düzenleyen personelimden Allah razı olsun” dedi.
Kurban’ın konuşması sonrası, PTT dağıtım servisinde gerçekleşen veda yemeğinde Müdürü Şahım’a Desti kebabı kırdırılırken, günün anısına hatıra fotoğrafları çekildi.
Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji