YouTube

  • DOLAR
    %0,11
  • EURO
    %0,04
  • ALTIN
    %-0,38
  • BIST
    %-1,14
PTT’den arabaşı yemeği

PTT’den arabaşı yemeği

PTT Yerköy Merkez Müdürlüğü yöneticileri ve personeli arabaşı yemeğinde buluştular.
07012012arabasiPTT Yerköy Merkez Müdürlüğü yöneticileri ve personelinin her yıl geleneksel hale getirdikleri kaynaşma yemeğine yenisi eklendi. Gerçekleşen kaynaşma yemeğinde personel arabaşı yuttu.
PTT Yerköy Merkez Müdürü Tarık Şahım, “Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekiştirilmek ve personellerimiz arasında kaynaşmayı pekiştirmek amacı ile böyle bir yemeği tertipliyoruz” dedi.
Müdür Şahım ve personeli geleneksel hale getirdikleri ve 5’insini gerçekleştirdikleri birlik, beraberlik ve kaynaşma yemeğinde bir araya geldiler. Gerçekleşen öğlen yemeğinde arabaşı çorbası ve hamuru yutuldu.
Yerköy PTT Müdürlüğü posta dağıtım servisinde gerçekleşen yemeğe; PTT Yerköy Şube Müdürü Tarık Şahım, PTT Veznedarı Yusuf Kurban, Yerköy Gazetemiz Sayfa Editörü Ferhat Kayhan ve PTT Yerköy Merkez Müdürlüğünde görev yapan memur ve dağıtıcılar katıldılar.
Posta dağıtım servisinde gerçekleşen yemek öncesi bir açıklama yapan PTT Yerköy Merkez Müdürü Tarık Şahım, “PTT Yerköy Şube Müdürlüğünde görev yapmakta olan personellerimizin birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekiştirilmek ve personellerimiz arasında kaynaşmayı pekiştirmek amacı ile böyle bir girişimde bulunduk.”dedi.
PTT Yerköy Merkez Müdürü Tarık Şahım, katılan herkese teşekkür etti.
Haber : Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji